tpg-group(at)romanian-accountants.com

  • [Ro]
  • [En]
  • [Fr]
  • [Es]

Despre noi

Despre noi

Updated on Monday 18th April 2016

Rate this article

based on 1 reviews


The Practice Group - TPG

ContabilidinBucuresti.ro reuneste specialisti cu experienta in domeniu, de la firma The Practice Group – TPG, care ofera o gama larga de servicii financiare pentru clienti corporatisti si nu numai.

Ne diferentiaza de competitorii nostri rapiditatea cu care gasim solutiile potrivite la probleme dvs. si le punem in practica, experienta acumulata de-a lungul anilor, relatiile cordiale pe care le avem cu clientii si preturile competitive.

Contabilii nostri din Bucuresti ofera servicii de contabilitate, consultanta financiara, audit, state de plata, inregistrarea pentru plata TVA si multe altele. Firma noastra de contabilitate este inregistrata in Romania si este specializata in servicii de consultanta financiara.

The Practice Group – TPG a fost infiintata in 2009, iar anterior echipa noastra a lucrat la o firma de consultanta de nisa care a achizitionat ulterior o firma de contabilitate. Infiintata in plina criza financiara, firma noastra de contabilitate a ajutat numerosi oameni de afaceri sa gaseasca solutii financiare pentru a face fata perioadei de recesiune si sa se adapteze la cerintele pietei in continua schimbare.

Echipa noastra de contabili din Bucuresti

Echipa de contabili si specialisti in servicii financiare de la The Practice Group – TPG este formata din 35 de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Din echipa noastra fac parte:

-   contabili autorizati de CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania),
-    consultanti fiscali acreditati de Camera Consultantilor Fiscali din Romania,
-    auditori acreditati de Camera Auditorilor Financiari din Romania,
-    directori de proiecte etc.

Vassilis_Voulgaris.jpgVassilis Voulgaris

Vassilis Voulgaris, directorul general al The Practice – TPG si unul dintre partenerii fondatori, este licentiat in contabilitate al Universitatii Witwatersrand din Africa de Sud. A lucrat timp de zece ani in audit la firme prestigioase din strainatate – Ernst & Young – Africa de Sud; Arthur Andersen – Grecia; Alexander Young Howarth – Grecia. In Romania, a lucrat pentru Romtelecom, pe pozitia de Financial Controller si apoi ca director de strategie si planificarea afacerii.

 

Dana_Cornea.jpgDana Cornea

Dana Cornea este unul dintre partenerii fondatori la The Practice Group -TPG si conduce echipa de contabili a firmei. Este licentiata in economie la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, precum si expert contabil, auditor financiar si consultant fiscal, membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, al  Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

 

Stratos_Angelinos.jpgStratos Angelinos

Stratos Angelinos, consultant senior la The Practice – TPG, este absolvent al Universitatii Witwatersrand din Johannesburg, a obtinut o diploma de licenta in comert si este acreditat ca expert contabil. Lucreaza in domeniul contabilitatii de peste 30 de ani si a acumulat, de-a lungul timpului, experienta si in audit, management financiar, comert si constructii. In perioada 2001-2007, a lucrat pentru Romtelecom, in calitate de director executiv financiar si director general adjunct.
 

Comments

There are no comments

Comments & Requests


Please note that client queries should NOT be posted here but sent through our Contact page.

.