Solicita oferta

Cere sa fii contactat

Evaluare gratuita

Despre noi

Despre noi

Updated on Thursday 25th March 2021

Rate this article

based on 2 reviews


ContabilidinBucuresti.ro reuneste specialisti cu experienta in domeniu, de la firma Kontas Management SRL, care ofera o gama larga de servicii financiare pentru clienti corporatisti si nu numai.
 
Ne diferentiaza de competitorii nostri rapiditatea cu care gasim solutiile potrivite la probleme dvs. si le punem in practica, experienta acumulata de-a lungul anilor, relatiile cordiale pe care le avem cu clientii si preturile competitive.
 
Contabilii nostri din Bucuresti ofera servicii de contabilitate, consultanta financiara, audit, state de plata, inregistrarea pentru plata TVA si multe altele. Firma noastra de contabilitate este inregistrata in Romania si este specializata in servicii de consultanta financiara.
 
 

Echipa noastra de contabili din Bucuresti

 
Echipa de contabili si specialisti in servicii financiare este formata din zeci de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Din echipa noastra fac parte:
 
-   contabili autorizati de CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania),
-    consultanti fiscali acreditati de Camera Consultantilor Fiscali din Romania,
-    auditori acreditati de Camera Auditorilor Financiari din Romania,
-    directori de proiecte etc.
 

Serviciile noastre

 
Oferim servicii complete de contabilitate precum si alte servicii conexe. Gama larga de servicii este adaptata nevoilor clientului. Va oferim:
 
  • Servicii de contabilitate: evidenta completa a tranzactiilor, declaratii fiscale, salarizare, facturare, bilant contabil si multe altele, in functie de nevoile companiei;
  • Consultanta fiscala: pregatirea, completarea si depunerea declaratiilor fiscale, servicii pentru inspectie fiscala sau litigii fiscale, consultanta financiara pentru tranzactii etc.
  • Audit: analiza situatiei financiare, audit intern, audit pentru proiecte cu finantare europeana etc.
  • Resurse Umane: servicii speciale pentru gestionarea, procesarea si calculul salarizarii, recomandari pentru sistemul de bonusare etc.
  • Legale- prin firma partenera specializata in chestiuni care tin de dreptul muncii, proprietate intelectuala, GDPR etc.
     
 
Va invitam sa ne contactati pentru mai multe informatii cu privire la serviciile oferite.