Solicita oferta

Cere sa fii contactat

Evaluare gratuita

Serviciile oferite de un expert contabil din Bucuresti

Serviciile oferite de un expert contabil din Bucuresti

Updated on Monday 10th August 2020

Rate this article

based on 1 reviews


Expertul contabil este profesionistul ofera servicii de control si verificare a registrelor si conturilor unei companii. Expertiza contabila este un proces necesar in multe si are ca scop reflectarea situatiei financiar-contabile a companiei. 
 
Firma noastra de contabilitate din Bucuresti va pune la dispozitie astfel de servicii, furnizate de catre expertii nostri. 
 

Care sunt principalele activitati ale unui expert contabil?

 
Expertiza contabila este activitatea principala a unui expert contabil din Bucuresti. Ea cuprinde controlul registrelor si a actelor societatii precum si controlul conturilor firmei. Scopul acestei expertize este acela de a oferi informatii suficiente si transparente despre realitatea fiscala a unei anumite societati. Este un proces diferit de cel de audit sau control si se bazeaza pe punctul de vedere, intrepretarea expertului contabil. Acesta este motivul principal pentru care firmele doresc sa colaboreze cu un expert contabil cu experienta, asa cum este echipa din cadrul firmei noastre de contabilitate din Bucuresti.
 
Exista doua tipuri de expertiza contabila iar acestea pot fi necesare in anumite momente-cheie din viata unei companii. Acestea sunt:
 
  • Expertiza judiciara: necesara in cazul in care firma este cercetata, este supusa unei anchete sau este data in judecata; serviciile unui expert contabil cu experienta in astfel de proceduri sunt esentiale in acest caz; procesul este reglementat de Codul de Procedura Civila, Codul de Procedura Penala si alte legi;
  • Expertiza extrajudiciara: toate celelalte expertize contabile care au loc in afara situatiilor descrise mai sus; ele pot fi solicitate de catre persoane fizice sau juridice pentru a lamuri unele aspecte contabile ce privesc o anumita companie.
 
Contabilii nostri din Bucuresti va pot oferi mai multe detalii despre acest proces in cazul in care aveti nevoie de o expertiza contabila extrajudiciara. 
 
Contabilii nostri sunt membri CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati.
 

Care sunt tipurile de servicii pe care le oferim?

 
Echipa noastra de contabili din Bucuresti ofera servicii de expertiza contabilia si un numar de alte servicii conexe, utile oricarui tip se societate. Cateva dintre serviciile noastre sunt urmatoarele:
 
  • Contabilitate: contabilitate primara - intocmirea registrelor de contabilitate si a jurnalelor de TVA, intocmirea si depunerea declaratiilor, certificarea bilanturilor anuale, calcularea obligatiilor fiscare si intocmirea documentelor de plata, etc.
  • Consultanta fiscala si contabila: echipa noastra de experti contabili va poate oferi solutii de management financiar care are ca scop eficientizarea activitatii financiare a companiei in conformitate cu prevederile in vigoare; 
  • Fiscalitate: contabilii nostri din Bucuresti va ofera servicii de consultanta cu privire la impozitarea diferitelor categorii de contribuabili dar si informatii actualizate cu privire la legislatia taxelor si impozitelor;
  • Refacerea evidentei contabile: corectarea erorilor de inregistrari contabile, si a celor care pot aparea la calculul impozitelor si taxelor.
 
Acestea sunt doar cateva dintre serviciile pe care le oferim in Bucuresti si in alte orase din tara. Va invitam sa ne contactati pentru mai multe informatii despre aceste servicii, precum si despre tarifele practicate de catre echipa noastra.
 
Serviciile oferite de un expert contabil din Bucuresti.png
 

Cand este bine sa contactati o firma de contabilitate?

 
Fiecare companie are nevoi diferite, in functie de domeniu in care activeaza, numarul de angajati si alte particularitati. Echipa noastra de contabili din Bucuresti va ofera servicii personalizate, adaptate tuturor acestor nevoi, pentru ca firma dumneavoastra sa aiba alaturi un partener de incredere si sa poata functiona in conformitate cu prevederile fiscale si contabile in vigoare.
 
Alegerea unui serviciu de contabilitate potrivit este un pas important iar antreprenorii pot decide sa contacteze un expert contabil din cadrul companiei noastre si inainte ca firma lor sa fie inregistrata la Registrul Comertului. 
 
Va recomandam sa alegeti din timp un contabil pentru ca acesta sa poata gestiona inca de la inceput activitatea contabila a firmei. Astfel se asigura continuitate si transparenta iar firma va beneficia de la bun inceput de consultanta fiscala adecvata si de intocmirea corecta si completa a tuturor documentelor contabile. Mai mult decat atat, firma va fi la zi cu depunerile necesare si va functiona corect inca din primul an de activitate – un an cu multe provocari pentru cei mai multi antreprenori.
 
Va reamintim ca Legea contabilitatii prevede o serie de sanctiuni care includ amenzi ce pot ajunge pana la 40.000 de lei. Cateva dintre sanctiuni sunt urmatoarele:
 
  • amenda de la 100 la 200 de lei pentru nerespectarea depunerii declaratiei de inactivitate si in alte cazuri;
  • amenda de la 200 la 1.000 de lei pentru prezentarea de situatii financiare care contin date eronate;
  • amenda de la 300 la 4.000 de lei pentru nerespectarea reglementarilor cu privire la utilizarea si tinerea registrelor de contabilitate;
 
Contabilii nostri din Bucuresti va pot ajuta cu servicii de expertiza contabila precum si servicii de contabilitate primara. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.