Solicita oferta

Cere sa fii contactat

Evaluare gratuita

Recomandari

Recomandari

Updated on Monday 06th February 2023

Mihai Cuc

Echipa ofera servicii complete de contabilitate, de audit si consultanta fiscala atat de necesare pentru multe companii din Romania. Portofoliul lor de clienti este unul variat, dovada profesionalismului lor.
 
Avocat Mihai Cuc
Societatea Civila de Avocati Enescu&Cuc (romanianlawoffice.com)

 

 


 

Cristian Darie

Inteleg nevoile companiei si isi adapteaza serviciile in functie de dimensiunea firmei si numarul de angajati. De asemenea, echipa intelege foarte bine si nevoile contabile si financiare ale grupurilor internationale care opereaza pe piata din Romania.
 
Avocat Cristian Darie
Darie, Manea si Asociatii (rolegal.com)
 
 

 

 

 

Vlad CucServiciile oferite de TPG Group sunt de inalta calitate, iar companiile beneficiaza de un adevarat ajutor in colaborarea pe termen lung cu aceasta echipa. Experienta indelungata in domeniu, precum si faptul ca echipa este una multidisciplinara, reprezinta adevarate avantaje pentru toti cei care colaboreaza cu The Practice Group.
 
Vlad Cuc, Director Bridgewest (bridgewest.eu)

 

 

 

 

Paul-Gheorghiu-company formation agent.jpgRaspunsuri rapide si solutii personalizate in functie de cerintele si nevoile companiei. Echipa ofera servicii complete pentru clienti straini.
 
Paul Gheorghiu, Sig Fiduciaire (companyformationswitzerland.com)

 

 

 

 

Marcela-Manea-lawyer.jpgServicii de contabilitate, servicii financiare si de audit la cel mai inalt nivel. Echipa lucreaza cu atentie, in functie de nevoile clientului. Servicii de o calitate exceptionala.
 
Avocat Marcela Manea, Darie, Manea si Asociatii (rolegal.com)