Solicita oferta

Cere sa fii contactat

Evaluare gratuita

Servicii contabile in Iasi

Servicii contabile in Iasi

Updated on Monday 18th April 2016

Rate this article

based on 1 reviews


Servicii-contabile-in-IasiEchipa de la contabilidinbucuresti.ro este prezenta si in Iasi pentru a oferi servicii contabile firmelor si persoanelor care au nevoie de ajutor in mentinerea evidentelor contabile sau vor sa fie la curent cu modificarile aduse Codului fiscal. Expertii nostri contabili ofera servicii de consultanta financiara cu privire la accesarea de fonduri europene, managementul resurselor umane si realizarea statelor de plata, precum si pentru realizarea de audituri.

Soultii de minimizare a taxelor in Iasi

Specialistii nostri contabili vor oferi solutii de optimizare fiscala clientilor din Iasi. Contabilii nostri vor veni cu solutii personalizate de optimizare fiscala cu scopul de a ajuta clientii din Iasi sa isi reduca taxele si impozitele si sa-si mareasca profiturile. Pentru intreprinderile mici si mijlocii din Iasi, contabilii nostri pot propune reducerea taxelor, dar vor gasi, de asemenea, si solutii pentru companiile mari.

Consultanta financiara in Iasi

Multe companii sunt interesate de accesarea fondurilor europene pentru dezvoltare. Expertii nostri contabili au o vasta experienta in intocmirea dosarelor si in implementarea proiectelor cu finantare europeana, iar firmele din Iasi pot conta pe experienta acestora pentru a gasi cele mai bune solutii.

Printre serviciile de consultanta financiara oferite de firma noastra de contabilitate in Iasi, se numara si obtinerea de credite, consultanta in managmentul riscurilor, studii de fezabilitate si chiar investigatii contabile.

Alte servicii de contabilitate in Iasi

Specialistii nostri contabili ofera o gama variata de servicii contabile printre care: realizarea de audituri interne si financiare, inregistrare fiscala, intocmirea dosarului contabil lunar, evidenta anuala a taxelor si depunerea declaratiilor aferente.

Firma noastra de contabilitate poate ajuta clientii din Iasi cu inregistrarea in scopuri de TVA la nivel national si intracomunitar si la depunerea declaratiei de decontare a TVA-ului in conformitate cu noile modificari aduse de Codul fiscal acestor operatiuni.

Ii puteti contacta pe contabilii nostri pentru a fi la curent cu noile prevederi ale Codului fiscal si pentru a beneficia de servicii contabile personalizate in Iasi.